PRECISION1® LIFE CHALLENGE - GEBRUIKSVOORWAARDEN


Over Alcon

De PRECISION1® LIFE Challenge is een initiatief van Alcon NV BENELUX en de Alcon-groepsmaatschappijen. Alcon is de mondiale leider op het gebied van oogzorg en stelt zich tot doel mensen te helpen scherp te zien.

PRECISION1® LIFE Challenge

Wanneer u deelneemt aan de PRECISION1® LIFE Challenge, laten wij u zien hoe u het meeste uit het dragen van lenzen kunt halen. We zullen u informatie opsturen waarin wordt uitgelegd wat er zo fantastisch is aan het dragen van lenzen alsook nuttige ondersteunende materialen, instructies en speciale aanbiedingen in verband met contactlenzen. Het programma biedt u hulp om in contact te komen met uw plaatselijke optometrist of andere oogzorgspecialist, die u bij kan staan bij het kiezen van de juiste contactlenzen, u adviseert tijdens de proefperiode en andere diensten kan bieden.

Algemeen

Alleen personen van 16 jaar en ouder komen in aanmerking voor deelname aan de PRECISION1® LIFE Challenge.

Wanneer u deelneemt aan de PRECISION1® LIFE Challenge, gaat u ermee akkoord uitsluitend juiste en nauwkeurige informatie te verstrekken.

Alcon behoudt zich het recht voor om de PRECISION1® LIFE Challenge op elk moment op te schorten of te beëindigen.

Privacy

Alcon neemt uw privacy zeer serieus. Zie het privacybeleid voor verdere bijzonderheden over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.

Handelsmerken en auteursrechten

Alcon is een geregistreerd handelsmerk van de Alcon-ondernemingsgroep. Op de materialen voor de PRECISION1® LIFE Challenge is het auteursrecht van Alcon van toepassing en herverdeling of reproductie van (een deel van) de inhoud ervan in welke vorm dan ook is niet toegestaan tenzij anders bepaald in de wet.

Contactgegevens

Als u vragen hebt over de PRECISION1® LIFE Challenge, kunt u contact met ons opnemen via https://www.be.alcon.com/nl/contact-us

Alcon NV
Stationsstraat 55
Elephantus building
2800 Mechelen
Belgium 
https://www.be.alcon.com/nl
0429.184.121
Tekst selectievakje: Ik onderschrijf en ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden.